Film-, foto- en evenementenbranche

Organiseerd u een evenement? Als er 1 ding is wat u niet wilt is dat u gasten koud lijden. Dit haalt alles onderuit. Bij BuildingDryer zijn we specialist in het verwarmen of in de zomer koelen van tenten of hallen. We beschikken over de modernste apparatuur.

Op de set voor fotoshoots of een verfilming?

Building Dryer blaast warm en koud! Badmode die in de winter wordt geschoten, onverwarmde urban locaties, een stormscene bij een staalblauwe hemel,… Op de sets voor fotoshoots of film moeten soms serieuze ‘truien van de foor’ uitgehaald worden om te kunnen shots/filmen wat er in het draaiboek staat. Building Dryer heeft professioneel materiaal voor special effects of gewoon een lekker warm decor.
Wind speelt vaak een belangrijke rol op de filmset. Denken we maar aan de wapperende haren van een zangeres in een videoclip, de nagebootste dynamiek van een rijdend voertuig, wind of orkanen, storm en onweer. Wij bieden professionele windturbines die elke situatie kunnen simuleren., van een bescheiden zeebriesje tot een verwoestende orkaan. We kunnen onze ventilatoren in combinatie met water ook regenbuien laten namaken.

Bij opnames op afgelegen locaties is het niet altijd zo comfortabel. Building Dryer voorziet verwarming voor crew en artiesten. Zowel voor binnen als buiten. We hebben kleine elektrische kachels uit de DFE-serie voor trailers en caravans of grote robuuste mazoutkachels uit de ID-serie die tot -20°C kunnen ingezet worden om grote hallen te verwarmen.

Uitrusting voor fotoshoot locaties

Het uiteindelijke resultaat laat het vaak anders uitschijnen maar in de mode fotografie kan de making-off vaak niet zo aangenaam zijn. Zo worden de zomercollecties en badpakkenmode in de winter geshoot. Building Dryer zorgt ervoor dat de modellen en de crew het aangenaam warm hebben. Met kippenvel in je bikini levert geen droomfoto’s. De mobiele verwarmen brengen alles op de juiste temperatuur.

Tentverwarming bedrijfsevenement

Verwarmen feesttent voorstelling "Big Carl" grootste kraan ter wereld.

Meer Info
Tent verwarming huren voor uw VIP-tent?

Verwarmen VIP-tent Super Prestige bij de Schorre in Boom.

Meer Info
ACCE Tour Amical

Verwarming tenten Antwerp Classic Car Event door middel van luchtverdeelslangen.

Meer Info

Een productvoorstel op maat?

Contacteer ons vrijblijvend voor een productvoorstel op maat.

Contacteer ons