Bouwdroger Ventilator

Bent u op zoek naar een bouwdroger met ventilator? De combinatie is namelijk erg interessant en kan u enorm helpen bij het efficiënt te werk gaan tijdens het drogen. Hoewel een bouwdroger vaak goed werk verricht is het in vele gevallen toch goed om een aantal extra maatregelen te nemen.

Zo verzeker u uzelf steeds van een optimale werking. Met een ventilator en, in sommige gevallen ook, een verwarmingselement optimaliseert u de droog omstandigheden. 

De functie van een ventilator

Bij verschillende bouwprojecten of renovaties is het nodig om bijvoorbeeld muren uit te drogen. Vooral na plak en pleisterwerken is dit noodzakelijk. Hiervoor zetten we bouwdrogers in om te zorgen voor een goede uitdroging van het pleisterwerk.

Om een egale en gelijkmatige droging te krijgen van je muur zetten we ventilatoren in. De ventilator zorgt er voor dat de lucht mooi verdeeld wordt doorheen de verschillende ruimtes. In combinatie met een goede bouwdroger is dit een gouden combinatie.

Combineer een bouwdroger met een ventilator

Met een combinatie tussen een ventilator en een bouwdroger bespaart u heel wat moeite, tijd en geld. Een ventilator is het goedkoopste onderdeel van een bouwdroog pakket en heeft toch een enorme impact.

Enkel een bouwdroger huren voor uw droogproces is niet de beste oplossing omdat je de droger dan voor een langere periode zal moeten gebruiken. Een bouwdroger is namelijk een pak duurder dan een ventilator. Het proces zonder ventilator duurt zelfs tot drie keer langer dan met een ventilator.

Zo kunt u besluiten dat een ventilator een essentieel onderdeel is van een goede en efficiënte droging van uw woning. Niet alleen gezien de tijd maar ook voor de kosten.

Hoe wij te werk gaan bij het plaatsen van een bouwdroger met ventilator

Met reeds meer dan 15 jaar ervaring binnen de sector hebben we heel wat expertise in huis. Dankzij onze expertise kunt u gerust zijn dat uw project of woning de juiste zorg krijgt. Speciaal om die reden hebben we ook een vast plan van aanpak.

  • Een expert berekent de nodige toestellen voor uw project.
  • Onze expert zorgt zelf voor de levering en implementatie van de toestellen op uw site. Tegelijk worden ook meteen al de bijbehorende materialen geplaatst zoals afvoerdarmen, afwateringskuipen en verlengsnoeren.
  • On-site voert de expert een professionele vochtmeting uit. Zo krijgt u meteen een idee over de duur van het droogproces.
  • U houdt de drogers op uw werf tot de ruimtes voldoende gedroogd zijn en u de toestellen afmeldt.
  • Onze expert haalt de toestellen terug op en voert een laatste vochtmeting als check-up.

Deze werkwijze ontneemt u alle stress. Alles wordt bepaald, geplaatst en terug opgehaald door één van onze adviseurs. Natuurlijk kunt u tijdens het droogproces met eventuele vragen steeds bij ons terecht. Wij houden van open communicatie om een vlotte samenwerking te garanderen.

Bouwdroger met ventilator huren bij Buildingdryer

Bent u op zoek naar het juiste bedrijf om uw bouwdroger en ventilator te huren of te kopen? Zoek dan niet langer. Buildingdryer helpt u gerust verder met alle vragen dat u heeft. Bekijk ons aanbod bouwdrogers kopen.

Geniet van een fantastische service van begin tot einde en ontzorg uzelf. Zo kan u genieten en het werk laten uitvoeren door experts.

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons