Verwarming

Is het te koud op uw bouwwerf, in uw eventhal of in uw feesttent. Een professionele verwarming doet wonderen! Kies er voor om de ruimte te verwarmen met een warmtekanon.

Een koude omgeving heeft een nadelig effect op allerlei processen, of die nu onderdeel van een bouwproces zijn of omdat uw gasten het liever niet te koud hebben tijdens uw evenement. Met een professionele verwarming zit u meteen op het juiste spoor, want deze toestellen zijn ontworpen om grote ruimtes snel en efficiënt te verwarmen.

Vaak is een warmtekanon de perfecte aanvulling bij een bouwdroger om het droogproces te versnellen.

Toont alle 10 resultaten

Verwarming op elektriciteit, gas of olie

Een verwarming op elektriciteit is erg multifunctioneel. U heeft enkel een stroomvoorziening nodig om het toestel in werking te houden. Een elektrische verwarming is bovendien ook een stuk stiller dan verwarmingstoestellen die op diesel werken. De elektrische verwarmingstoestellen zijn in ieder type ruimte te gebruiken en er komen geen schadelijke gassen vrij bij het gebruik van dit verwarmingstoestel.

Warmtekanonnen op olie of diesel zijn verkrijgbaar in 2 varianten: direct gestookte verwarming of indirect gestookte verwarming. Beide toestellen creëren uitlaatgassen die afgevoerd moeten worden. Bij direct gestookte heteluchtkanonnen moet u zelf nog een manier voorzien om deze uitlaatgassen af te voeren. Indirect gestookte warmtekanonnen hebben een ingebouwd afvoersysteem voor deze gassen.

De grootte van de ruimte

Hoe groter de ruimte, hoe groter de capaciteit van de verwarming moet zijn. Vaak is het beter om voor een verwarming te kiezen die een iets hogere capaciteit heeft dan de ruimte groot is. Zo zorgt u voor een snelle en langdurige verwarming.

Wanneer u moet kiezen voor een warmtekanon voor één van uw projecten, bepaalt u dus best eerst de grootte van de ruimte. Is uw ruimte kleiner dan 400m³, dan zijn de meeste van de warmtekanonnen in deze lijst een goede keuze.

Is uw ruimte groter dan 400m³ of zelfs groter dan 2000m³, dan heeft u er baat bij om te kiezen voor een robuust, industrieel formaat van verwarming.

Professioneel advies over de verwarming van uw ruimte?

Twijfelt u over de ideale verwarming voor uw specifiek project? Ieder project is verschillend en een kant-en-klare oplossing ligt zelden voor de hand. Soms is een combinatie van toestellen de beste oplossing.

Bij Building Dryer hebben we al jarenlang ervaring met de klimaatbeheersing van bouwwerven en de opwarming daarvan. We helpen u graag verder met onze know-how zodat we samen de perfecte oplossing kunnen vinden voor uw project. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.