Verwarming

Verwarming kopen

Bent u op zoek naar professionele verwarming om uw bouwwerf op de juiste temperatuur te houden of om een event hal te verwarmen? Dan heeft u er baat bij om het type verwarming nauwkeurig te selecteren. Zo kunt u ervoor kiezen om een warmtekanon te kopen, een elektrische verwarming te kopen of te kiezen voor een warmteplaat. Ook op gebied van brandstof, bestaat er een ruime variatie aan mogelijkheden, die ieder hun eigen voordelen en nadelen hebben. Een degelijke verwarming kopen, is een weloverwogen beslissing die de beste opties naar voor brengt!

Een koude omgeving heeft een nadelig effect op allerlei processen, of die nu onderdeel van een bouwproces zijn of omdat uw gasten het liever niet te koud hebben tijdens uw evenement. Professionele verwarming kopen, zet u meteen op het juiste spoor, want deze toestellen zijn ontworpen om grote ruimtes snel en efficiënt te verwarmen.

Toont 1–24 van 25 producten

Warmtekanon kopen

Een warmtekanon of heteluchtkanon is de perfecte manier om een ruimte snel te verwarmen. De toestellen zijn snel te installeren en produceren veel warmte op korte tijd.

Een warmtekanon werkt meestal op olie of diesel. Dat betekent dat u deze verwarming ook kunt gebruiken op plaatsen waar geen elektriciteitsvoorziening aanwezig is. U moet er wel rekening mee houden dat het warmtekanon op olie of diesel uitlaatgassen creëert. Deze uitlaatgassen moeten worden afgevoerd om goed en veilig te kunnen functioneren.

Elektrische kachel kopen

Elektrische kachel kopenEen elektrische kachel is de ideale verwarming wanneer u snel een ruimte op temperatuur wil krijgen. U hoeft bij een elektrische kachel geen rekening te houden met uitlaatgassen, maar een stopcontact is onontbeerlijk. Elektrische verwarming kopen, biedt u ook meteen de mogelijkheid om uw kachel vlot te verplaatsen van de ene ruimte naar de volgende.

Elektrische kachels zijn beschikbaar in allerlei maten en vormen. Kleinere modellen verwarmen een kamer van 200 m³ in één uur tijd. Grotere modellen kunnen grotere ruimtes van meer dan 1500 m³ in één uur opwarmen.

Afhankelijk van de ruimte die u wenst te verwarmen, bestaat er altijd wel een elektrische kachel die de klus snel en efficiënt kan klaren.

Warmteplaat kopen

verwarming kopen-warmteplaatEen warmteplaat is de ideale manier om een gelijkmatige warmte te creëren. Met een infrarood warmteplaat kunt u snel, veilig en efficiënt een ruimte verwarmen. De warmteplaat zorgt voor een aangename warmte die niet overheersend is. U kunt een warmteplaat gebruiken om wanden te drogen bij nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten. Ook bij waterschade is een warmteplaat een veilige en manier om de ruimtes weer droog te krijgen.

 

 

Waarop letten wanneer u verwarming gaat kopen?

Wil u verwarming kopen om uw bouwwerf op de juiste temperatuur te krijgen of om een event hal of feesttent te verwarmen? Dan zijn er enkele zaken die u best in het achterhoofd houdt om de verwarming perfect af te stemmen op uw behoeften.

1. Verwarmen op gas, elektriciteit, olie of diesel

Afhankelijk van uw exacte locatie en de aanwezige voorzieningen, kunt u voor voor verschillende types verwarming kiezen.

Een verwarming op elektriciteit is erg multifunctioneel. U heeft enkel een stroomvoorziening nodig om het toestel in werking te houden. Een elektrische verwarming is bovendien ook een stuk stiller dan verwarmingstoestellen die op diesel werken. De elektrische verwarmingstoestellen zijn in ieder type ruimte te gebruiken en er komen geen schadelijke gassen vrij bij het gebruik van dit verwarmingstoestel.

Warmtekanonnen op olie of diesel zijn verkrijgbaar in 2 varianten: direct gestookte verwarming of indirect gestookte verwarming. Beide toestellen creëren uitlaatgassen die afgevoerd moeten worden. Bij direct gestookte heteluchtkanonnen moet u zelf nog een manier voorzien om deze uitlaatgassen af te voeren. Indirect gestookte warmtekanonnen hebben een ingebouwd afvoersysteem voor deze gassen.

2. De grootte van de ruimte

Hoe groter de ruimte, hoe groter de capaciteit van de verwarming moet zijn. Vaak is het beter om voor een verwarming te kiezen die een iets hogere capaciteit heeft dan de ruimte groot is. Zo zorgt u voor een snelle en langdurige verwarming.

Wanneer u moet kiezen voor een warmtekanon voor één van uw projecten, bepaalt u dus best eerst de grootte van de ruimte. Is uw ruimte kleiner dan 400m³, dan zijn de meeste van de warmtekanonnen in deze lijst een goede keuze.

Is uw ruimte groter dan 400m³ of zelfs groter dan 2000m³, dan heeft u er baat bij om te kiezen voor een robuust, industrieel formaat van verwarming.

De geschikte verwarming kopen voor uw situatie?

Iedere situatie en ieder project is anders. Afhankelijk van de voorzieningen, de locatie en de afmetingen van het project, kiest u best voor een professionele verwarming die sterk genoeg is om de complete ruimte te verwarmen. De geschikte verwarming kopen, die helemaal past bij uw project, is essentieel om het proces te vergemakkelijken en versnellen!

Professioneel advies over de verwarming van uw ruimte?

Twijfelt u over de ideale verwarming voor uw specifiek project? Ieder project is verschillend en een kant-en-klare oplossing ligt zelden voor de hand. Soms is een combinatie van toestellen de beste oplossing.

Bij Building Dryer hebben we al jarenlang ervaring met de klimaatbeheersing van bouwwerven en de opwarming daarvan. We helpen u graag verder met onze know-how zodat we samen de perfecte oplossing kunnen vinden voor uw project. We bekijken graag samen de mogelijkheden voor ofwel het huren van verwarming of het kopen van verwarming.