Verwarming huren

Een snelle levering van de beste bouwdrogers

(Dringend) verwarming nodig voor een evenement, bouw of productieproces om een bouwwerf, project of event te drogen of verwarmen? Verwarming huren is de ideale oplossing voor tijdelijke projecten van korte of langere termijn. Bekijk onze verwarming voor bedrijven en events.

Een koude omgevingstemperatuur is niet alleen onaangenaam. Koude heeft ook een nadelig effect op de meeste processen tijdens een bouwprocedure. Ook tijdens events wil u liever dat uw gasten het lekker warm hebben. Professionele verwarming huren voor korte of langere termijn is een voordelige oplossing. Onze verwarmingstoestellen zijn namelijk ontworpen om ruimtes van verschillende grootte snel te verwarmen.

Om de energiekosten van onze verwarmingen te drukken hebben we verschillende oplossingen ter beschikking. We kunnen voor bijna al onze toestellen gebruik maken van een (optionele) ruimtethermostaat. Deze is eenvoudig in te stellen op de gewenste temperatuur en zal het toestel uitschakelen wanneer deze bereikt wordt. Zo bespaart u tot 2/3 op de stookkosten. Een andere mogelijkheid die we aanbieden op de grotere mazoutkachels is het gebruik van een re-circulatieslang. De slang wordt aangesloten op de aanzuigkant van de heater en ook binnen in het gebouw geplaatst. Zo moet er in de winter geen ijskoude lucht opgewarmd worden. Daarnaast blijft het drukniveau in de ruimte gelijk. Vraag raad aan onze specialisten en wij denken graag met u mee!

 • Snel geleverd en geplaatst
 • Krachtigste toestellen op de markt
 • Toebehoren inbegrepen

Verfijn uw keuze:

Verfijn uw keuze

Aansluitspanning

 • Alle
 • 230V

Ruimte (per verdiep)

 • Alle
 • <400m³
 • >400m³
 • >2000m³

Algemeen of industrieel

 • Alle
 • Algemeen
 • Industrieel
DFE25 elektrische kachel huren

Elektrische Verwarming DFE25 3KW huren

 • Elektrische verwarming

Type: Dryfast

Productcode: DFE 25

€ 20, - excl. BTW (weekprijs)

€ 60, - prijs 4 weken

DFE25 elektrische kachel huren

Elektrische verwarming DFE25T 3KW Huren

 • Elektrische verwarming

€ 25, - excl. BTW (weekprijs)

€ 75, - prijs 4 weken

DFE65 elektrische kachel huren

Elektrische verwarming DFE65 12KW huren

 • Elektrische verwarming

Type: Dryfast

Productcode: DFE 65

€ 60, - excl. BTW (weekprijs)

€ 180, - prijs 4 weken

DFE95 elektrische kachel huren

elektrische verwarming DFE95 18KW huren

 • Elektrische verwarming

Type: Dryfast

Productcode: DFE 95

€ 90, - excl. BTW (weekprijs)

€ 270, - prijs 4 weken

40kw electrice verwarming

ELECTRISCHE VERWARMING DFE200 40KW Huren

 • Elektrische verwarming
 • Verwarming huren

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

Infrarood plaat huren

Infrarood warmteplaat huren

 • Verwarming huren

Type: Trotec

Productcode: TIH 630

€ 20, - excl. BTW (weekprijs)

€ 60, - prijs 4 weken

TEH200 elektrische kachel huren

Elektrische verwarming TEH200 40KW huren

 • Elektrische verwarming

Type: Trotec

Productcode: TEH200

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

TEH300 elektrische kachel huren

Elektrische Verwarming TEH300 80 kW huren

 • Elektrische verwarming

Type: Trotec

Productcode: TEH300

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

TEH400 elektrische kachel huren

Elektrische verwarming TEH400 120 kW huren

 • Elektrische verwarming

Type: TEH400

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

Tijdelijke verwarming voor evenement, bouw of productieproces?

Lees meer
 • Vakman. Aanrader!

  A Google User Avatar A Google User
  30 mei 2019

  top bedrijf en vele malen goedkoper dan Boels

  ingeborg bode Avatar ingeborg bode
  28 mei 2019

  Het was leuk om correct en vertrouwelijk te kunnen samenwerken met deze professionele mensen. Als ik nog eens een bouwdroger nodig heb weet ik zeker dat ik jullie terug contacteer.

  Rudi Kenis Avatar Rudi Kenis
  6 november 2018
 • Uitstekende Service!! Zeer vriendelijk en correcte afhandeling!! Zeker aan te raden...

  Will Windey Avatar Will Windey
  7 november 2018

  Aangenaam verrast door de reactiesnelheid

  Martin Denduyver Avatar Martin Denduyver
  21 mei 2019

  Uitstekende service en telkens een snelle reactie! Prima firma om mee samen te werken.

  An Gillis Avatar An Gillis
  11 juni 2019

Wat is een voorstel op maat?

Voorstel voor bouwdroging op maat? Configureer een voorstel naar uw unieke noden. Met 4 korte stappen heeft u het beste en voordeligste voostel.

Wij doen een voorstel op uw maat

Warmtekanon huren

Verwarming Huren WarmtekanonEen heteluchtkanon of warmtekanon huren, is de ideale manier om voor tijdelijke verwarming te zorgen op een bouwwerf, in een werkruimte of tijdens een evenement. Deze verwarmingstoestellen zijn makkelijk te plaatsen en zorgen snel voor veel warmte.

Het heteluchtkanon is beschikbaar op olie of diesel, maar u kunt ook opteren voor een warmtekanon op elektriciteit. Wanneer u ervoor kiest om een warmtekanon op olie of diesel te huren, dan hoeft u geen elektriciteitsvoorziening te hebben. U moet in dit geval wel rekening houden met de uitlaatgassen die het verwarmingstoestel produceert. Deze gassen moeten worden afgevoerd voor een veilige en goede werking.

Een Warmtekanon op elektriciteit is zeer gemakkelijk in opzet. Beschikt de werf over een stroomaansluiting? Dan kan u deze verwarming gebruiken. De elektrische verwarming is bovendien stiller in werking.

Elektrische verwarming huren

Elektrische verwarming is een goede oplossing wanneer de te verwarmen ruimte van elektriciteit is voorzien. U hoeft hier geen rekening te houden met uitlaatgassen en u kunt de elektrische verwarmingstoestellen makkelijk van de ene ruimte naar een andere verplaatsen.

U kunt elektrische verwarming huren in verschillende maten en soorten. Afhankelijk van de te verwarmen ruimte, kunt u zo groot of klein gaan als u zelf wil. De kleinere elektrische kachels verwarmen zo’n 200 m³ in één uur tijd, terwijl de grotere modellen in één uur tijd makkelijk ruimtes van meer dan 1500 m³ opwarmen.

Warmteplaat huren

Verwarming Huren WarmteplaatEen warmteplaat zorgt voor een gelijkmatige verwarming die ideaal is voor het drogen van wanden of om te gebruiken na waterschade. Met een infrarood warmteplaat verwarmt u veilig en efficiënt een ruimte of een wand die moet drogen. Warmteplaten worden vaak gehuurd om het droogproces te versnellen bij nieuwbouwprojecten of renovatiewerken. De warmte die door een warmteplaat geproduceerd wordt is niet overheersend. Deze warmte zorgt voor een gelijkmatig droogproces dat het meest lijkt op het natuurlijke droogproces.

Mobiele verwarming op olie huren

Mobiele verwarming op olie of diesel is verkrijgbaar in 2 varianten: direct of indirect gestookte verwarming. Beide verwarmingsprocessen genereren uitlaatgassen die afgevoerd dienen te worden. Bij de direct gestookte warmtekanonnen worden de uitlaatgassen niet afgevoerd en moet u een goede ventilatie voorzien. Bij de indirect gestookte heteluchtkanonnen worden de uitlaatgassen meteen afgevoerd.

Mobiele verwarming huren: zo werkt het

Eerst en vooral is het interessant om te weten hoe groot de te verwarmen ruimte juist is.

Is de ruimte kleiner dan 400 m³? Voor dit volume kunnen alle toestellen op deze pagina gebruikt worden. Is de ruimte groter dan 400 m³ of zelfs groter dan 2000 m³? Dan kiest u best voor een warmtekanon met hogere capaciteit.

Bij het selecteren van de juiste verwarmingsapparatuur bekijkt u ook best even hoe goed (of slecht) de te verwarmen ruimte geïsoleerd is. Voor het verwarmen van een slecht geïsoleerde ruimte heeft u vaak een toestel met hogere capaciteit nodig om een duidelijk verschil te maken.

Daar bovenop moet er ook bepaald worden hoeveel graden temperatuurverschil u wenst te voelen door te verwarmen. Huurt u een heteluchtkanon om een bouwproject te drogen? Of wil u liever een feesttent op temperatuur krijgen? Misschien is het eerder de bedoeling om een ruimte of gebouw boven vriestemperaturen te houden?

Wanneer u al deze vragen kunt beantwoorden, kunt u makkelijker beslissen welke verwarming het best bij uw project past. Uiteraard zijn onze adviseurs steeds beschikbaar om u bij te staan tijdens uw keuze. Nadat u een keuze heeft gemaakt en de juiste toestellen heeft geselecteerd die u wil huren, neemt u contact met ons op om de verwarming te huren. Wij zorgen ervoor dat de verwarming tijdig aanwezig is op de locatie die u wenst.

Bouwverwarming huren

Het handhaven van een geschikte temperatuur op de bouwplaats helpt niet alleen bij het verbeteren van de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers, maar het kan ook de droogtijd van materialen zoals verf en beton verkorten. Door te kiezen voor bouwverwarming huren kunt u een op maat gemaakte oplossing vinden die perfect past bij uw specifieke behoeften en de omvang van uw project.

Als u op zoek bent naar de beste opties voor bouwverwarming huren, is het belangrijk om te weten welke soorten verwarmingssystemen beschikbaar zijn en welke het meest geschikt zijn voor uw situatie. Er zijn verschillende soorten bouwverwarmingen, zoals elektrische kachels, direct gestookte kachels en indirect gestookte kachels, elk met hun eigen voor- en nadelen. Door u goed te informeren over de mogelijkheden en de betrouwbaarheid van de verhuurbedrijven, kunt u een weloverwogen keuze maken voor het huren van bouwverwarming die zorgt voor een aangename werkomgeving en een efficiënt bouwproces.

Dringend verwarming huren

Wil u dringend verwarming huren voor een event of tijdelijk project? Bij Building Dryer kunnen we snel heteluchtkanonnen en andere verwarmingstoestellen aanleveren.

Wij zorgen voor een snelle levering, plaatsing en ingebruikname. We zijn flexibel, afhankelijk van de noden en behoeften voor uw project. Voor sommige projecten is het vaak beter om een combinatie van verschillende types verwarming te huren. Toch eerder interesse om verwarming te kopen? Ook daar kunnen wij bij helpen.

Bent u niet zeker over de verwarming die het best past bij uw project? Wij helpen u graag verder met professioneel advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken of om de best mogelijke oplossing te vinden voor uw situatie.