Toebehoren

Heeft u een ventilator, airco systeem, verwarmingsapparaat, stofbeheersing of bouwdroger in gebruik op uw werf? Ongeacht of u het toestel gehuurd of gekocht heeft, er moeten geregeld toehoren of attributen vervangen worden om de werking van het toestel te blijven garanderen. Bovendien moet er geregeld wel eens een filter vernieuwd worden of een stroomkabel verlengd. Op deze pagina vindt u alle benodigdheden om uw apparatuur te onderhouden of verbeteren. Bekijk hier het aanbod aan filters, verlengkabels en ander toebehoren.

Toont alle 12 resultaten

Filters vervangen voor stofbeheersing

Doet u aan stofbeheersing om uw werknemers te beschermen? Dan moeten de filters van uw apparatuur regelmatig vervangen worden om een optimaal klimaat te garanderen. Bestel hier uw plissé filter cassettes, filters voor zwevende stoffen of pocketfilters voor gebruik in professionele fijn stof bestrijding.

Filters voor stofbestrijding moeten regelmatig vervangen worden, afhankelijk van de hoeveelheid fijn stof die uw werkzaamheden met zich meebrengen. Let goed op met het wassen en uitblazen van filters, want dit kan hun wreking in het gedrang brengen. Vervangen is meestal veiliger dan schoonmaken!

Ander toebehoren

Tijdens bouwwerkzaamheden of evenementen bevinden de stroompunten zich niet altijd op de ideale plaats die u best uitkomt! Soms moeten er natuurlijk vervangkabels gebruikt worden. Bestel hier kwalitatieve en duurzame verlengkabels voor uw project.

Koppel een hygrostaat tussen uw stroomvoorziening en ontvochtigingsapparatuur om de juiste waardes te garanderen. Met een hygrostaat hoeft u zich geen zorgen te maken over variërende luchtvochtigheid. De hygrostaat zet namelijk uw ontvochtigingsapparatuur in werking wanneer de juiste luchtvochtigheid overschreden wordt.

Op zoek naar ander toebehoren voor klimaatbeheersing?

Vindt u op deze pagina niet meteen wat u zoekt? Waarschijnlijk hebben we het wel op voorraad! Neem zeker contact met ons op om te kijken hoe we u kunnen helpen met de juiste onderdelen en toebehoren om uw klimaatbeheersing op punt te stellen.