Ventilatoren huren

Een snelle levering van de beste bouwdrogers

De perfecte ventilator voor uw project!

De juiste ventilator huren? Zoek dan niet verder! Building Dryer is gespecialiseerd in de verhuur van professionele ventilatoren.

Goede ventilatie is belangrijk om een veilig werkklimaat in de bouw en industrie te creëren. Afhankelijk van de sector bestaat er wetgeving die de juiste verluchting en koeling bepaalt om te voldoen aan de regels rond milieu en gezondheid.

Bij bouwdroging zijn ventilatoren een must voor luchtstroming waardoor alles sneller en gelijkmatiger droogt, ook in hoeken en kanten.

Tevens bij evenementen of op filmsets en fotoshoots kan de nodige wind gesimuleerd worden met de juiste ventilator.

Bent u niet zo zeker van wat u nu juist nodig heeft als oplossing? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder!

 • Snel geleverd en geplaatst
 • Krachtigste toestellen op de markt
 • Toebehoren inbegrepen

Verfijn uw keuze:

Verfijn uw keuze

Aansluitspanning

 • Alle
 • 230V

Ruimte (per verdiep)

 • Alle
 • <400m³
 • >400m³
 • >2000m³

Algemeen of industrieel

 • Alle
 • Algemeen
 • Industrieel
TTV4500 ventilator huren

Axiaal Ventilator TTV4500

 • Axiaal ventilatoren

Type: Trotec

Productcode: TTV 4500

€ 20, - excl. BTW (weekprijs)

€ 60, - prijs 4 weken

TTV4500hp ventilator huren

Axiaal Ventilator TTV4500HP huren

 • Axiaal ventilatoren
 • Ventilatoren huren

Type: Trotec

Productcode: TTV4500 HP

€ 30.00, - excl. BTW (weekprijs)

€ 90.00, - prijs 4 weken

TTV4500 ventilator huren

Axiaal Ventilator TTV7000 huren

 • Axiaal ventilatoren

Type: Trotec

Productcode: TTV7000

€ 30.00, - excl. BTW (weekprijs)

€ 90.00, - prijs 4 weken

afzuigventilator huren

Axiaal ventilator DAF2500 huren

 • Axiaal ventilatoren
 • Ventilatoren huren

€ 30, - excl. BTW (weekprijs)

€ 90, - prijs 4 weken

Mobiele afzuiging

Axiaal ventilator DAF3900 huren

 • Axiaal ventilatoren
 • Ventilatoren huren

€ 35, - excl. BTW (weekprijs)

€ 105, - prijs 4 weken

stof ventilator huren

Axiaal Ventilator DAF7500 huren

 • Axiaal ventilatoren
 • Ventilatoren huren

€ 40, - excl. BTW (weekprijs)

€ 120, - prijs 4 weken

Axiaal Ventilator TTV 20000

Axiaal Ventilator TTW 20000 huren

 • Ventilatoren huren

Type: Trotec

Productcode: TTV 20000

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

Axiaal Ventilator TTW 45000 huren

 • Ventilatoren huren

Type: Trotec

Productcode: TTV 45000

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

Axiaal Ventilator TTW 100000 huren

 • Axiaal ventilatoren

Type: Trotec

Productcode: TTV 100000

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

 • Aangenaam verrast door de reactiesnelheid

  Martin Denduyver Avatar Martin Denduyver
  21 mei 2019

  Zeer vlotte en correcte service. Ze maken duidelijke afspraken ivm levering en ophaling.

  P L Avatar P L
  18 juli 2019

  Uitstekende Service!! Zeer vriendelijk en correcte afhandeling!! Zeker aan te raden...

  Will Windey Avatar Will Windey
  7 november 2018
 • Het was leuk om correct en vertrouwelijk te kunnen samenwerken met deze professionele mensen. Als ik nog eens een bouwdroger nodig heb weet ik zeker dat ik jullie terug contacteer.

  Rudi Kenis Avatar Rudi Kenis
  6 november 2018

  Snelle service, klantvriendelijk en een nette prijs.

  Frans Vos Avatar Frans Vos
  21 mei 2019

  Snelle levering, correcte afhandeling, alles zoals verwacht. Droger heeft idd weken uitegspaard aan droogtijd in onze nieuwbouw. Top!

  Sven Van Looy Avatar Sven Van Looy
  9 november 2018

Wat is een voorstel op maat?

Voorstel voor bouwdroging op maat? Configureer een voorstel naar uw unieke noden. Met 4 korte stappen heeft u het beste en voordeligste voostel.

Wij doen een voorstel op uw maat

Ventilatoren huren voor een bouwproject of event? Building Dryer is gespecialiseerd in de verhuur van industriële ventilatoren voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons ventilatoren huren voor korte termijn, maar ook voor lang lopende projecten.

Goede ventilatie is belangrijk voor de gezondheid van werknemers, maar een professionele ventilator kan in verschillende situaties ook gewoon handig zijn! Simuleer wind op een filmset of tijdens een fotoshoot. Verkoel uw gasten in een feesttent tijdens warme periodes. Maar natuurlijk zijn ventilatoren ook heel interessant tijdens het droogproces van een bouwproject!

Een ventilator combineren met een bouwdroger

Bij het drogen van een bouwwerf wordt er vaak gekozen voor het huren van een bouwdroger. We raden aan om die bouwdroger te combineren met één of meer ventilatoren om het droogproces te versnellen. Een combinatie van beide toestellen zorgt er voor dat uw bouwproject sneller droogt. Zo hoeft u beide toestellen minder lang te huren en dat komt op het einde van de rit voordeliger uit!

Ventilatoren huren voor uiteenlopende doeleinden

Wilt u ventilatoren huren voor een bouwproject of voor een compleet ander project? We helpen u graag verder met advies over ventilatie en klimaatbeheersing.

Ongeacht het doel dat u voor ogen heeft bij het huren van een ventilator, bij Building Dryer verhuren we toestellen voor klimaatbeheersing op allerlei vlakken en voor uiteenlopende situaties.

Wind simuleren op een filmset of in de fotostudio? Dat gaat perfect met een industriële ventilator.

Ventilatoren dragen bovendien bij aan een betere klimaatbeheersing. Geen enkele ruimte is namelijk optimaal zonder een goede verluchting of ventilatie.

Axiaal of radiaal ventilator huren

Bij het huren van één of meer ventilatoren hebt u de keuze uit 2 verschillende types: axiaal ventilatoren of radiaal ventilatoren. Beide types zijn efficiënt en zorgen voor een goede ventilatie, maar de werkwijze is licht verschillend.

Axiaal ventilatoren nemen weinig ruimte in beslag en verbruiken weinig energie. Radiaal ventilatoren verbruiken iets meer energie en zijn iets groter, maar ze verplaatsen dan ook wat meer lucht.

Grote ventilator huren bij Building Dryer

Heeft u een grote ventilator nodig voor uw project of evenement? Zoek dan niet verder! Bij Building Dryer kunt u eenvoudig en snel een grote ventilator huren voor een uitstekende prijs. Onze krachtige en betrouwbare ventilatoren zijn uitermate geschikt voor het versnellen van droogprocessen, het verbeteren van de luchtcirculatie en het koelen van grote ruimtes.

Of u nu een bouwproject leidt, een groot evenement organiseert, of een industrieel gebied wilt ventileren, Building Dryer biedt de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar om u te adviseren over de juiste keuze en biedt tevens professionele ondersteuning tijdens de installatie en het gebruik van onze grote ventilatoren. Kies voor kwaliteit en service; kies voor Building Dryer.

Bouwventilator huren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve manier om uw bouwproject van optimale ventilatie te voorzien, dan is Building Dryer dé plek om een bouwventilator te huren. Onze robuuste en hoogwaardige bouwventilatoren zijn speciaal ontworpen om te presteren onder de zware omstandigheden van een bouwplaats. Ze zorgen voor een snelle afvoer van vocht, stof en onaangename geuren, en dragen bij aan een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Bij Building Dryer begrijpen we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan bouwventilatoren in verschillende maten en capaciteiten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de ideale ventilator voor uw project en zorgt voor een efficiënte en probleemloze levering en installatie. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service; kies voor Building Dryer voor het huren van uw bouwventilator.

Dringend ventilatoren huren?

Building Dryer is beschikbaar voor de verhuur van ventilatoren op korte termijn. Wij hebben een ruime voorraad aan ventilatoren te huur. De kans is dus groot dat u bij ons tot op het laatste moment nog terecht kunt voor professionele apparatuur voor klimaatbeheersing.

Neem gerust contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren. We helpen u ook graag verder met vakkundig advies over de specifieke klimaatbeheersing voor uw project.