Bouwdrogers huren bij een verhuurcenter? U bent toch niet gek!

BOUWDROGERS HUREN, GEEN SINECURE

Heel wat particulieren die aan het bouwen zijn krijgen op een gegeven moment de vraag van de bezetter, vloerder, schrijnwerker, … om bouwdrogers te plaatsen. Aangezien je zelf meestal niet volledig wegwijs bent in de wereld van de bouwwerf en haar bouwdrogers, weet je vaak niet waar je moet beginnen zoeken. De meest logische reactie lijkt dan om een verhuurcenter in bouwmachines te contacteren. Dit is echter een dure vergissing. Deze toestellen huur je best nog altijd bij een specialist in bouwdroging.

VOORDELEN VAN EEN SPECIALIST

Eerst en vooral, de prijzen. Bij een verhuurcenter zijn deze tot meer dan 2 keer zo duur. Daarnaast moet je in de meeste gevallen het materiaal zelf nog gaan afhalen, of wordt het geleverd, maar moet je voor deze extra “dienst” nog betalen ook. Bij een specialist in bouwdroging is het transport inbegrepen in de huurprijs en sta je niet voor financiële verrassingen. Een bouwdroogspecialist levert de bouwdrogers trouwens niet alleen ter plaatse op de werf, maar hij installeert ze ook en staat je bij met de juiste knowhow. Elke bouw is immers anders en vraagt een andere aanpak van bouwdroging. Hiervoor heb je specifieke kennis en ervaring nodig. Aangezien de installateur in bouwdroging ter plaatse komt, kan hij de situatie van bij het begin juist inschatten. Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn, betaal je ook nog eens dure borgen bij een verhuurfirma.

Een praktijkvoorbeeld

Je huurt voor 4 weken een DF800 bouwdroger in combinatie met een ventilator. Je hebt tevens 2 verlengsnoeren nodig om de toestellen vanaf de werfkast aan te sluiten.

We vergelijken de prijzen via de website van verschillende verhuurcentra:

Schakelt u na dit overzicht toch liever een specialist in? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Building Dryer Verhuurcenter 1 Verhuurcenter 2
€ 255 ex btw €378 ex btw €585 ex btw
Geleverd Zelf afhalen voor deze prijs Zelf afhalen voor deze prijs
Geplaatst Zelf plaatsen Zelf plaatsen
Verlengsnoeren inbegrepen Geen verlengkabels inbegrepen Geen verlengkabels inbegrepen
Geen borg BORG betalen BORG betalen
Advies ter plaatse Geen advies op de werf Geen advies op de werf
Gratis indicatieve vochtmeting Geen indicatieve vochtmeting Geen indicatieve vochtmeting

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons