CO-afzuiging – ventileren – radiaalventilator

Op vraag van een dakprojecten-bedrijf uit Limburg plaatsten we tijdelijke CO-afzuigingen op het dak van een groot shoppingcenter.  In een tijdspanne van 2 jaar krijgt het shoppingcenter een volledig nieuw dak. Door de grootte van het project voert men dit uit in verschillende fases.  De aannemer plaatst stellingtenten zodat het shoppingcenter tijdens de werken droog blijft. Het afschrapen van het oude dak, het isoleren, het coaten,… gebeurt met gemotoriseerde bouwmachines in de tenten. Om de werken veilig uit te voeren plaatsten we buiten elke tent een CO-afzuiging in de vorm van een hoge-druk radiaalventilator TFV900, die de giftige CO-dampen uit de tent zuigt.  Omdat de tenten niet hermetisch afsluiten, komt er verse lucht in de tent door de onderdruk van de ventilator en blijft de lucht proper.

Deze professionele afzuiginstallaties kunnen de zwaarste omstandigheden de baas en zijn inzetbaar in tal van toepassingen.

Wens jij ook een besloten ruimte veilig te ventileren? Neem dan snel contact met ons op voor een offerte op maat.

Bij Building Dryer kunt u terecht voor een ruim assortiment aan bouwdrogers, ventilatoren, mobiele verwarming en airco systemen. Start snel met drogen!

 

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons