Bouwdroger huren Antwerpen

Werkt u aan een bouwproject in de regio Antwerpen waar er dringend nood is aan een bouwdroger? Dan bent u bij bouwdrogerverhuur Building Dryer aan het juiste adres! Onze experts staan voor u klaar om u in no-time de juiste tools te bezorgen. Uw project hangt ongetwijfeld vast aan een strakke planning. Om deze niet in het gedrang te laten komen, is het belangrijk dat alle ruimtes op tijd goed droog zijn. Hiervoor kunt u rekenen op onze kwalitatieve bouwdrogers en bouwdroogpakketten.

Waarom een bouwdroger huren bij Building Dryer

Building Dryer is een gevestigde waarde in de klimaatverhuursector. Met meer dan 15 jaar ervaring op onze teller hebben we de nodige knowhow verzameld om snel en goed in te spelen op de noden van de klant. Daarenboven beschikken we over enkele belangrijke troeven waar we onze klanten maar wat graag van laten mee profiteren.

 

 

 

Building Dryer troeven:

 • We werken met de krachtigste  bouwdrogers op de markt
 • Al het materiaal wordt snel geleverd en geplaatst
 • De levering en installatie gebeurt door onze expert
 • Voordelige bouwdroogpakketten beschikbaar voor een super snelle implementatie
 • Transparante communicatie en vakkundige hulp van A tot Z

Contacteer onze experts

Ondersteuning van uw droogproject van begin tot einde

Onze service gaat een pak verder dan enkel de verhuur van de juiste bouwdroger. U kunt bij Building Dryer rekenen op een volledige ondersteuning van het complete droogproject.

 • Voor aanvang van het droogproces zorgt één van onze experts voor de juiste berekening van de benodigde toestellen.
 • De levering en plaatsing wordt verzorgd door onze bouwdroger-expert. Die voorziet en plaatst ook meteen alle bijbehorende materialen zoals verlengsnoeren, afwateringskuipen en afvoerdarmen.
 • On-site voert onze expert een  professionele vochtmeting uit. Dit geeft een indicatie aan van de duur van het droogproces.
 • De drogers zijn in uw gebruik tot de volledige droging van de ruimtes gerealiseerd is en u de drogers afmeldt.
 • Voor ophaling van de machines zorgt ook  één van onze medewerkers. Een laatste vochtmeting bepaalt of de ruimtes voldoende gedroogd zijn.

Op deze manier creëren we een efficiënte manier van werken. Zo bent u steeds zeker dat  de juiste tools op de juiste plaats staan waardoor de vertrekken op tijd helemaal droog zijn. Dit draagt dan weer bij tot een tijdige oplevering van uw project.

Bouwdroogpakketten op maat van uw project

Uiteraard hangt een doeltreffende droging ook af van andere factoren zoals  buitentemperatuur, verwarming en ventilatie.

Om beter in te spelen op uw specifieke situatie bieden we bij Building Dryer bouwdroogpakketten aan op maat van uw project.

Wat zijn de grote voordelen van onze bouwdroogpakketten?

 • Het zijn kant-en-klare combinaties  van toestellen, speciaal samengesteld voor het adequaat drogen van kleine, middelgrote tot grote ruimtes.
 • Ze zijn supersnel implementeerbaar op uw site of in de te drogen ruimte. Het droogproces kan dus snel van start gaan.
 • De pakketten zijn samengesteld aan  de scherpste prijzen

Wenst u extra uitleg of bent u niet helemaal zeker over wat u juist nodig hebt? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij staan u graag bij met raad en daad.

Bekijk onze bouwdroogpakketten

Bouwdroger huren Antwerpen

Van kleine kelder tot grote industriële hallen, geen project is ons te gek! Moet er iets snel en grondig gedroogd worden? Dan staan onze experts voor u paraat. Iedereen kan bij ons terecht voor professioneel advies en oplossingen op maat.

Contacteer onze experts

 

Onze actieve regio’s

Oost-Vlaanderen

Bouwdroger huren Gent

West-Vlaanderen

Bouwdroger huren Kortrijk

Bouwdroger huren Roeselare

Bouwdroger huren Brugge

Antwerpen

Limburg

Vlaams-Brabant

Bouwdroger huren Leuven

 

 

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons