Luchtbevochtiging huren

Een snelle levering van de beste bouwdrogers

Vind hier alle huurtoepassingen aan de beste prijzen!

Goedkoop een luchtbevochtiger huren? Zoek dan niet verder! Building Dryer is gespecialiseerd in de voordelige verhuur van professionele luchtbevochtigers.

In bepaalde perioden van het jaar kan de lucht ook te droog zijn. Als het in de wintermaanden stevig vriest en binnen staat de verwarming lekker aan zitten we in een te droog klimaat. De relatieve luchtvochtigheid is extreem laag waardoor we een aantal ongemakken krijgen zoals een droge keel, droge ogen,… Ook interieurmaterialen zoals parketvloeren kunnen hieronder lijden en scheuren vertonen. Om de relatieve luchtvochtigheid op een gezond niveau te houden plaatst u best een luchtbevochtiger.

Hieronder vindt u ons hele assortiment aan producten die wij te huur aanbieden. Bent u niet zo zeker van wat u nu juist nodig heeft als oplossing? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder!

 • Snel geleverd en geplaatst
 • Krachtigste toestellen op de markt
 • Toebehoren inbegrepen

Verfijn uw keuze:

Verfijn uw keuze

Aansluitspanning

 • Alle
 • 230V

Ruimte (per verdiep)

 • Alle
 • <400m³
 • >400m³
 • >2000m³

Algemeen of industrieel

 • Alle
 • Algemeen
 • Industrieel

Luchtbevochtiger B 250 huren

 • Luchtbevochtiging huren

Productcode: B 250

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

Luchtbevochtiger B 400 huren

 • Luchtbevochtiging huren

Productcode: B 400

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

Luchtbevochtiger B 500 huren

 • Luchtbevochtiging huren

Productcode: B 500

Contacteer ons voor uw scherpste prijs!

 • Zeer vlotte en correcte service. Ze maken duidelijke afspraken ivm levering en ophaling.

  P L Avatar P L
  18 juli 2019

  Snelle levering, correcte afhandeling, alles zoals verwacht. Droger heeft idd weken uitegspaard aan droogtijd in onze nieuwbouw. Top!

  Sven Van Looy Avatar Sven Van Looy
  9 november 2018

  Snelle service, klantvriendelijk en een nette prijs.

  Frans Vos Avatar Frans Vos
  21 mei 2019
 • top bedrijf en vele malen goedkoper dan Boels

  ingeborg bode Avatar ingeborg bode
  28 mei 2019

  Na wateroverlast building dryer gecontacteerd. Goed advies gekregen en zeer snelle levering van bouwdroger met extra ventilator voor een nog snellere droging. Zeer tevreden.

  Toon Spreuwers Avatar Toon Spreuwers
  6 november 2018

  Vakman. Aanrader!

  A Google User Avatar A Google User
  30 mei 2019

Wat is een voorstel op maat?

Voorstel voor bouwdroging op maat? Configureer een voorstel naar uw unieke noden. Met 4 korte stappen heeft u het beste en voordeligste voostel.

Wij doen een voorstel op uw maat

Is een luchtbevochtiger echt nodig?

Een luchtbevochtiger kan in bepaalde situaties zeer nuttig zijn, vooral als u in een omgeving met droge lucht leeft of als u gevoelig bent voor luchtwegaandoeningen. Droge lucht kan leiden tot ademhalingsproblemen, geïrriteerde ogen en huid, en het verhoogt de kans op het verspreiden van virussen. In dergelijke gevallen kan een luchtbevochtiger helpen om het comfort en de gezondheid binnenshuis te verbeteren. Echter, als uw huis al een comfortabele luchtvochtigheid heeft, is een luchtbevochtiger mogelijk niet nodig.

Waar moet je een luchtbevochtiger neerzetten?

De ideale plek voor een luchtbevochtiger is in een ruimte waar u het meeste tijd doorbrengt, zoals de woonkamer of slaapkamer. Plaats het apparaat op een vlakke, stabiele ondergrond en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is rondom het apparaat voor een goede luchtcirculatie. Houd het uit de buurt van elektrische apparaten, verwarmingselementen en direct zonlicht, omdat deze de werking van de luchtbevochtiger kunnen beïnvloeden.

Waarom een luchtbevochtiger in huis?

Een luchtbevochtiger kan helpen om de luchtvochtigheid binnenshuis op een comfortabel niveau te houden, wat belangrijk is voor uw algehele gezondheid en welzijn. Het handhaven van een optimale luchtvochtigheid kan de symptomen van allergieën en astma verlichten, huid- en oogirritatie verminderen, het risico op het verspreiden van virussen verlagen en zelfs het energieverbruik van uw verwarmingssysteem verminderen. Bovendien kan het helpen om houten meubels en vloeren te beschermen tegen krimpen of barsten als gevolg van droge lucht.

Hoe hoog moet een luchtbevochtiger staan?

De ideale hoogte voor een luchtbevochtiger hangt af van het type apparaat dat u gebruikt. Over het algemeen werken de meeste luchtbevochtigers het beste wanneer ze op een verhoogd oppervlak worden geplaatst, zoals een tafel of plank, om een gelijkmatige verdeling van de vochtigheid in de ruimte te garanderen. Dit helpt ook om te voorkomen dat er water op de vloer of meubels druppelt. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke luchtbevochtiger voor aanbevolen plaatsingsrichtlijnen.