Grootschalige evenementen afkoelen

Voor de koeling van grootschalige evenementen is de Luchtkoeler 523m² een uitstekende keuze. Deze airco unit heeft een indrukwekkende luchtverplaatsingscapaciteit van 14.000 m³/u en een krachtig koelvermogen van 12.5 kW, wat het ideaal maakt voor het koelen van grote ruimtes.

Technische Specificaties

De Luchtkoeler 523m² is uitgerust met een ingebouwde watertank van 60 liter, waardoor het tot 6 uur ononderbroken kan werken zonder dat er water bijgevuld hoeft te worden. Het apparaat kan ook in een hoek van 360 graden draaien, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de koele lucht in de ruimte.

Voordelen van Huren bij Building Dryer

Bij Building Dryer profiteert u van een uitgebreid assortiment aan klimaatbeheersingsapparatuur, waaronder airconditioners en luchtbevochtigers. Of uw evenement nu plaatsvindt in een omgeving die te vochtig, te koud of te warm is, Building Dryer heeft de ideale apparatuur voor u.

Daarnaast biedt het bedrijf bouwdroging pakketten aan, die bijzonder nuttig kunnen zijn als uw evenement ook verwarming en ventilatie vereist. De apparatuur van Building Dryer wordt snel geleverd en geplaatst en is een van de krachtigste op de markt.

Prijzen en Advies

Building Dryer biedt concurrerende prijzen voor de verhuur van hun professionele apparatuur. Als u advies nodig heeft of meer informatie wilt over welke airco het beste bij uw evenement past, biedt Building Dryer gratis advies op maat.

Als u klaar bent om te beginnen met de voorbereidingen voor uw evenement, kunt u hier een airco huren bij Building Dryer​

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons