Bouwdroger huren prijs

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om vochtproblemen tijdens bouwwerkzaamheden te voorkomen. Een bouwdroger huren is de ideale oplossing om vochtige lucht in een bouwruimte te verwijderen, waardoor het risico op schimmelvorming, geurhinder en andere problemen wordt verminderd.

bouwdroger huren antwerpen

Wat is een bouwdroger?

Een bouwdroger is een toestel dat gebruikt wordt om vocht uit de lucht te halen in bouwruimtes. Het werkt door lucht aan te zuigen en deze door een filter te sturen, waarna de lucht langs een verdamper gaat en wordt afgekoeld. Het vocht in de lucht condenseert vervolgens op de verdamper en wordt opgevangen in een opvangbak. De droge lucht wordt dan terug in de ruimte geblazen, waardoor het vochtgehalte daalt.

Hoe gebruik je een bouwdroger?

Het gebruik van een bouwdroger is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Hieronder vind je de stappen die je moet volgen:

  • Plaats de bouwdroger in de ruimte die je wilt drogen.
  • Zorg ervoor dat de bouwdroger op een vlakke ondergrond staat.
  • Sluit de bouwdroger aan op een stopcontact.
  • Zet de bouwdroger aan en stel de gewenste luchtvochtigheid in (meestal tussen de 40% en 60%).
  • Controleer regelmatig de opvangbak en leeg deze indien nodig.

Bouwdroger huren prijs

Het huren van een bouwdroger is een voordelige optie als je deze slechts tijdelijk nodig hebt. Bij onze webshop bieden we verschillende types bouwdrogers aan voor een scherpe prijs. Hieronder vind je een overzicht van algemene prijzen:

Type bouwdroger Prijs per dag Prijs per week Prijs per maand
Compacte bouwdroger €18 €53 €159 – 330
Standaard bouwdroger €22 €125 €330 – 495
Grote bouwdroger €28 €250 €495 – 900

Bij de huur van een bouwdroger wordt een waarborg van €100 gevraagd, die bij de terugbrenging van de bouwdroger terugbetaald wordt indien deze in goede staat is.

Waar kan je een bouwdroger huren?

Je kunt een bouwdroger huren bij gespecialiseerde verhuurbedrijven zoals op onze webshop. We bieden een ruime keuze aan bouwdrogers aan en we staan je graag bij met deskundig advies om de juiste keuze te maken. Bovendien hebben we flexibele huurformules zodat je altijd een bouwdroger kunt huren voor de periode die je nodig hebt.

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons