Chape sneller drogen? Tot 4 keer sneller.

CHAPE SNELLER DROGEN:

DROOG DEKVLOEREN SNELLER MET EEN BOUWDROGER!

Als u in uw nieuwbouw snel wilt overgaan tot het leggen van de vloer, dan is het echt een noodzaak om een bouwdroger te gebruiken om uw dekvloer te drogen. Als u parket, laminaat of vinyl plaatst, mag de dekvloer geen vocht bevatten. Is dit wel het geval, dan zal uw vloer kromtrekken.

DEKVLOEREN DROGEN: VERMIJD SCHADE!

Chape sneller drogen
Verse chape bevat massa’s water

Sommige mensen gebruiken een gaskanon of verwarming om hun dekvloer te drogen. Doe dit niet! Wanneer men iets te fel en ongelijkmatig opwarmt kan dit ervoor zorgen dat uw dekvloer barst. Wilt u uw dekvloer uitdrogen, gebruik dan een bouwdroger om schade te vermijden. Eventueel ondersteunt met gecontroleerde verwarming. Al onze bouwdrogers werken volgens het condensatieprincipe. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw dekvloer geen schade oploopt. Buildingdryer kan u bijstaan met correct advies omtrent het gebruik van onze bouwdrogers. Ook voor de vermindering van de droogtijd van pleisterwerk is een bouwdroger perfect.

Wij raden u wel aan om uw dekvloer eerst zeven dagen te laten uitharden alvorens u de bouwdroger gebruikt. De cement in de dekvloer heeft 7 dagen nodig om natuurlijk te kunnen kristalliseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Uw chape sneller drogen doe je met Building Dryer!

 

Kijk naar ons aanbod van bouwdrogers huren of bouwdroger kopen voor meer informatie per type toestel

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons