Pleisterwerk snel drogen? Tot 4 keer sneller.

PLEISTERWERK SNEL DROGEN:

DROOG UW PLEISTERWERK TOT VIER KEER SNELLER!

Pleisterwerk uitdrogen is belangrijk om te kunnen starten met schilder- of behangwerken. Doordat het uitdrogen van pleisterwerk tot vier keer sneller gaat met een bouwdroger, kunt u veel sneller starten met uw binnenhuisinrichting. Als u uw pleister niet uitdroogt, dan kunt u last krijgen van problemen, zoals schimmelvorming op uw muren.

Pleisterwerk snel drogen

VOORKOM SCHADE AAN UW PLEISTERWERK

Het is belangrijk om een bouwdroger te gebruiken bij het drogen van uw pleisterwerk. Gebruikt u de verwarming voor het uitdrogen van pleisterwerk, dan kan dit zorgen voor barsten. Dit komt doordat de verwarming een ongelijke verdamping veroorzaakt. Bovendien heeft deze methode een bijzonder hoog energieverbruik.

Kortom: pleisterwerk drogen doet u het best met een bouwdroger van Buildingdryer. Al onze bouwdrogers werken volgens het condensatieprincipe. Hierdoor bent u er zeker van dat uw pleisterwerk geen schade oploopt.

Bij pleisterwerken raden wij u aan om 24 uur te wachten alvorens u de bouwdroger gebruikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons