Kans op corona verkleinen in een besloten ruimte! TAC V+

De kans op corona verkleinen door de  hoog rendement mobiele luchtreiniger TAC V+.

Het is ondertussen duidelijk dat aerosolen (minuscule vochtpartikels) via de lucht tot 8 meter ver van persoon tot persoon het covid-19 virus kunnen overdragen.

De TAC V+ luchtreiniger is speciaal ontworpen om de concentratie van aerosolen (viruspartikels) en fijnstofdeeltjes in de directe omgeving van de standplaats te reduceren. De minuscule vochtdruppels zorgen voor verspreiding van allerlei virussen waaronder corona- en griepvirussen.

De TAC V+ zuigt de vervuilde lucht aan de onderzijde aan.   De schone lucht wordt aan  de bovenkant uitgeblazen. Hierdoor worden de aerosolen in de ruimte naar beneden gezogen.  Dit verkleint de kans op besmetting via inademing met 99,995%.

corona zuiveren

H14 HEPA filter verwijdert de virussen uit de lucht.

De luchtreiniger TAC V+ is voorzien van een filter type H14(HEPA). Deze filter zorgt ervoor dat 99.995% van alle aerosolen uit de lucht gefilterd worden. Dit doet de  kans op besmetting drastisch  afnemen. Enkel een Hepa filter H14 is hier toe in staat.  Een Hepa filter H13 die u op de markt tegen komt zal hier niet aan voldoen.

Toestel warmt de virusfilter regelmatig op naar 100°!

De filter is hittebestendig. Hierdoor kan een programmeerbare regeneratie cyclus zorgen voor een volledige decontaminatie (ontsmetting) van de HEPA-filter. Met andere woorden zorgt het toestel ervoor dat de filter regelmatig naar 100C° wordt opgewarmd. Dit doodt de virussen in de filter. Het maakt deze luchtreiniger uniek in zijn soort. Tevens gaat de vervangbare filter tot wel 12 maanden mee.

Dankzij het hoge uitblaas volume (tot 1600 m³/h ¹) van de TAC V+ worden aerosolconcentraties en daarmee het besmettingsrisico al snel verminderd terwijl de 360° uitblaastoren zorgt voor een gelijke verspreiding van virusvrije en bovendien stofvrije lucht.

Hierdoor is het toestel een “must have” in deze tijden. Ideaal voor praktijk, kantoor, klaslokaal, rusthuis, horeca, fitness, enz.

corona luchtreinigerCovid-19 luchtreiniger

 

 

Luchtreiniger van Duitse makelij bewezen getest door universiteit van München.

Lees hier de officiële testresultaten van de universiteit van München in het Duits.

Vertaling tevens beschikbaar op de website van de producent. Deze kan u hier lezen.

 

Geef uw werknemers een gezonde werkomgeving. Hetgeen ook de continuïteit van uw bedrijf ten goede komt.  

Meer en meer wordt duidelijk dat thuiswerk tunnelvisie met zich meebrengt en dat projecten stroever verlopen. Daarom halen bedrijven hun werknemers terug naar de werkvloer.  Zorg ervoor dat uw werkomgeving maximaal onder controle is.

De kans op corona verkleinen? Voor meer info neem contact op met onze specialisten.

Deze toestellen zijn niet enkel te koop bij ons, maar ook exclusief voor België bij ons  in verhuur.

Kans op corona verkleinencorona bescherming

Bij Building Dryer kunt u terecht voor een ruim assortiment aan bouwdrogers, ventilatoren, mobiele verwarming en airco systemen. Start snel met drogen!

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons