Kans op corona verkleinen in een besloten ruimte!

De kans op corona verkleinen door de  hoog rendement mobiele luchtreiniger TAC V+.

Deze is speciaal ontworpen om de concentratie van aerosolen en fijnstofdeeltjes in de directe omgeving van de standplaats te reduceren. De minuscule vochtdruppels zorgen voor verspreiding van allerlei virussen waaronder corona- en griepvirussen.

De TAC V+ zuigt de vervuilde lucht aan de onderzijde aan.   De schone lucht wordt aan  de bovenkant uitgeblazen. Hierdoor worden de aerosolen naar beneden gezogen.  Dit verkleint de kans op besmetting via inademing.

De luchtreiniger TAC V+ is voorzien van een filter type H14(HEPA). Deze filter zorgt ervoor dat 99.995% van alle aerosolen uit de lucht gefilterd worden. Dit doet de  kans op besmetting drastisch  afnemen. Enkel een Hepa filter H14 is hier toe in staat.  Een Hepa filter H13 die u op de markt tegen komt zal hier niet aan voldoen.

Daarnaast is de filter hittebestendig. Hierdoor kan een programmeerbare regeneratie cyclus zorgen voor een volledige decontaminatie (ontsmetting) van de HEPA-filter. Met andere woorden zorgt het toestel ervoor dat de filter regelmatig wordt opgewarmd. Dit dood de virussen in de filter. Het maakt deze luchtreiniger uniek in zijn soort. Tevens gaat de filter doordat de virussen gedood worden tot wel 12 maanden mee.

civid-19 luchtreiniger

Dankzij het hoge uitblaas volume (tot 1600 m³/h ¹) van de TAC V+ worden aerosolconcentraties en daarmee het besmettingsrisico al snel verminderd terwijl de 360° uitblaastoren zorgt voor een gelijke verspreiding van virusvrije en bovendien stofvrije lucht.

Hierdoor is het toestel een “must have” in deze tijden. Ideaal voor kantoor, rusthuis, horeca, fitness, enz.

Geef uw werknemers een gezonde werkomgeving. Hetgeen ook de continuïteit van uw bedrijf ten goede komt.

De kans op corona verkleinen? Voor meer info neem contact op met onze specialisten.

Deze toestellen zijn niet enkel te koop bij ons, maar ook exclusief voor België bij ons  in verhuur.

Kans op corona verkleinen

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons