Trotec TAC V II + luchtreiniger I COVID-19


De TAC V+ is een hoog rendement mobiele luchtreiniger. Deze is  speciaal ontworpen om de concentratie van aerosolen en fijnstofdeeltjes in de directe omgeving van de standplaats te reduceren. 

Aerosolen zijn minidruppels die o.a. COVID-19 transporteren!!!

✅ Bij ons kan u dit toestel ook eerst testen in verhuur. Zodoende bent u zeker dat u de perfecte klimaatoplossing koopt.

✅ Bij aankoop wordt het toestel gratis en gebruiksklaar bij u afgeleverd in België en Nederland.

✅ U kan rekenen op een degelijke service na verkoop.

Het unieke en gecertificeerde H14-filter (HEPA) zorgt ervoor dat 99.995% van alle aerosolen uit de lucht gefilterd worden. Daarnaast is het H14-filterelement hittebestendig, hierdoor kan een programmeerbare regeneratie cyclus zorgen voor een volledige decontaminatie (ontsmetting) van de HEPA-filter. Deze technologie, samen met het F7 voorfilter (EMP10 85%) zorgen voor een zeer lange levensduur van het HEPA-filter. Bij gebruik van de TAC V+ in publieke ruimtes, zal het HEPA-filter gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden meegaan.

4 228,95 incl. btw
3 495,00 excl. btw

De TAC V+ met zijn ingebouwde radiaalventilator is een mobiele luchtreiniger van Duitse makelij. Speciaal ontworpen om fijnstofdeeltjes en de zogenaamde aerosolen, waar vandaag veel om te doen is, uit de lucht te halen. Aerosolen zijn minuscule druppeltjes die virussen kunnen meedragen.

Corona luchtreiniger

In ruimtes tot 200m3 kan deze luchtreiniger dankzij zijn unieke H14-HEPA-filter tot 99.995% van de aerosolen uit de lucht filteren. Wat maakt deze filter nu juist uniek?   Door intervallen in te stellen op het touchscreen kan het filter gedurende 30 minuten tot 100°C opwarmen. Het filter ontsmet zichzelf en maakt zich klaar om opnieuw te gebruiken. Alle aanwezige bacteriën en virussen worden zo gedood. Naast het hygiënische aspect garandeert deze technologie, die ook een fijnstof-filter bevat, een zeer lange levensduur van het HEPA-filter, van 6 tot 12 maanden bij publiek gebruik.

Het toestel zuigt de gecontamineerde lucht langs onder aan en blaast de 100% virus -en stofvrije lucht via zijn 360° uitblaastoren weer uit. De aerosol-concentraties en daarmee het gepaard gaande besmettingsgevaar dalen hiermee tot 90%!

Optioneel verkrijgbaar met een geluiddempende kap die het geluid reduceert met 6dB(A)

Dit toestel wordt door onze diensten steeds geleverd en geplaatst. Dit voor een optimale werking.

Categorie: