Trotec TTK 105 S Ontvochtiger | Max. 30l/24u


508,36 incl. btw
420,13 excl. btw

Deze robuuste lichtgewicht komt ook onder ruwe omstandigheden goed voor de dag!
Zoals mag worden verwacht van een dergelijk Duits kwaliteitsapparaat, overtuigt de TTK 105 S door een perfecte combinatie van een robuust uiterlijk met innovatieve techniek binnenin!

In plaats van referentieloze instelstappen tussen minimum- en maximumbedrijf te hoeven kiezen, kunt u bij de TTK 105 S direct de gewenste luchtvochtigheidswaarde invoeren via het digitale display, waarop altijd de actuele temperatuur- en luchtvochtigheidswaarden van de binnenlucht kunnen worden afgelezen. Een geïntegreerde hygrostaat zet de gekozen instelwaarde daarna volledig lautomatisch om en regelt zelfstandig de capaciteit van de compressor en de tweetraps-ventilator.

Dankzij de nauwkeurige digitale vochtinstelling kunnen de gewenste binnenklimaatcondities nauwkeurig en energiebesparend worden gerealiseerd, waardoor het stroomverbruik ten opzichte van conventioneel geregelde apparaten wordt verlaagd.

De TTK 105 S kan desgewenst ook via de ingebouwde timer-functie of in de continumodus worden ingezet. En bij toepassingen waarbij het regelmatig handmatig leegmaken van het waterreservoir niet altijd mogelijk is, bijvoorbeeld bij onbeheerde permanente droging in weekendhuisjes of op boten, is in de TTK 105 S een aparte aansluiting geïntegreerd, waardoor het condens ook direct kan worden afgevoerd.

Tot de standaarduitrusting van de elektronisch ontdooibare TTK 105 S behoren bovendien een waarschuwingslampje bij een vol waterreservoir, een overloopbeveiligingsfunctie met automatische uitschakeling, evenals een herbruikbaar luchtfilter, dat eenvoudig toegankelijk is en gemakkelijk kan worden gereinigd.

De TTK 105 S verenigt de beste eigenschappen van een moderne luchtontvochtiger in robuuste maar extreem lichte aluminiumbehuizing met een innovatieve functieomvang en overtuigt dankzij de grote capaciteitsreserves, ook bij het drooghouden van grotere ruimten.

Voordelen in de praktijk:

  • Professionele kwaliteit “Made in Germany” – Originele Trotec-productie
  • Stapelbare aluminiumbehuizing – extreem licht en robuust
  • Hygrostaat met voorselecteerbare reële vochtigheidswaarde
  • Digitale weergave va de actuele luchtvochtigheids- en temperatuurwaarden
  • Bedrijfsurenteller (optioneel)
  • Naar keuze volledig automatisch of permanent bedrijf
  • Timerfunctie
  • Ventilator met twee snelheden420,13
Categorie:

TECHNISCHE GEGEVENSAlgemeen Artikelnummer1.120.000.109Ontvochtigingscapaciteit bij 30 °C / 80 % r.v. [l/24h]28,4 max. [l/24h]30Luchthoeveelheid Niveau max. [m³/h]173Aanbevolen ruimtegrootte bouwdroging m³112,5 m²45aanbevolen ruimtegrootte drooghouden aanbevolen ruimtegrootte droog houden [m³]230 m²90Omgevingscondities Temperatuurbereik min. [°C]5 Temperatuurbereik max. [°C]32 Vochtigheidsbereik min. [% r.v.]30 Vochtigheidsbereik max. [% r.v.]90Elektrische waarden Netaansluiting220 – 240 V/50 Hz Nominale stroomopname [A]2,1 Opgenomen vermogen [kW]0,5 aanbevolen afzekering [A]10Compressor Rolzuigercompressor  Zuigercompressor  KoudemiddeltypeR290 Koudemiddelhoeveelheid [g]125 GWP-factor3 CO2 -equivalent0.00038 Druk zuigzijde [MPa]1,2 Druk uitlaatzijde [MPa]2,4Waterreservoir Inhoud in [liter]5,2Geluidswaarden Afstand 1 m [dB(A)]50