Trotec TTK 166 ECO Bouwdroger | Max. 52l/24u

Availability:

Beschikbaar via nabestelling


598,95 incl. btw
495,00 excl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Op zijn grote digitale display is de daadwerkelijke luchtvochtigheid zowel in standby-modus als ook tijdens het ontvochtigen goed af te lezen. De gewenste relatieve luchtvochtigheid kan daarbij in stapjes van 1 tussen 10% en 95% voorgeselecteerd worden waardoor het droogproces dankzij de geïntegreerde hygrostaat goed geregeld kan worden.
De timerfunctie met inschakel- en uitschakeltijd-voorkeuze, de 7 liter grote watertank en de indicatie voor automatische ontdooiing maken de veelzijdig uitgeruste ontvochtiger af.
Bovendien beschikt de TTK 166 ECO over een externe condensafvoer (optionele condensaatpomp apart verkrijgbaar), waardoor hij perfect geschikt is voor langdurige onbeheerde droogwerkzaamheden. Dankzij de memory-functie onthoudt de ontvochtiger bij kortdurende stroomuitval de ingestelde relatieve vochtigheid. Zodra de stroomvoorziening weer hersteld is, start de TTK 166 ECO automatisch.
De opvallende laklaag in de signaalkleur rood zorgt ervoor dat de ontvochtiger op de bouwplaats niet over het hoofd gezien kan worden. Door de transportgreep en de grote wielen is de TTK 166 ECO ook op vaak ruwe en onherbergzame bouwplaatsen zonder moeite verplaatsbaar. Een netsnoerhouder aan de achterkant van het apparaat maakt het mogelijk de stroomkabel handig te bevestigen voor het veilig transporteren en opslaan van het apparaat.
Dankzij de efficiënte rotatiecompressor kan het apparaat in iedere positie getransporteerd en opgeslagen worden.

Voordelen in de praktijk:

  • Bijzonder economische oplossing voor industriële ontvochtiging en bouwdroging.
  • Hoge ontvochtigingscapaciteit
  • Robuuste staalconstructie met verrijdbaar onderstel
  • Dankzij de rotatiecompressor in elke positie te transporteren en op te slaan
  • Automatisch hygrostaat-gestuurd
  • Timer-functie
  • Indicatie van de daadwerkelijke luchtvochtigheid in zowel standby-modus als ook tijdens het ontvochtigen495
Categorie: