-7%
,

Spotcooler PT 3500 SP

Availability:

Beschikbaar via nabestelling


Voor 16u besteld: zelfde dag verzonden. ✅

Verzendkosten €12,5. Boven de €500 ex btw gratis verzending. ✅

Trotec = zeer goede prijs/kwaliteit.

Eigen service en onderhoudsdienst! ✅

 

2 781,79 incl.btw en Recupel bijdrage
2 299,00 excl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Met een koelvermogen van 3,5 kW en een luchtvolume tot 600 m³/u zorgt de PT 3500 SP voor onmiddellijke koeling precies daar waar het nodig is. Gewoon aanzetten en koelen – de spotcooler is meteen gebruiksklaar zonder enige installatievoorbereidingen. En omdat deze spotcooler is uitgerust met twee afzonderlijke leidingen voor koude lucht, kan de koude luchtstroom gemakkelijk in verschillende richtingen worden gesplitst. Elk van de twee koude luchtleidingen kan 150 graden worden gekanteld en 360 graden worden gedraaid voor een nauwkeurige koeling.

Als een echte multifunctionele spotkoeler kan de PT 3500 SP niet alleen worden gebruikt voor spot- of ruimteluchtkoeling, maar ook voor ventilatie of ontvochtiging. In combinatie met zijn grote mobiliteit maakt deze veelzijdigheid een zeer breed scala van toepassingen mogelijk, zoals het efficiënt koelen van afzonderlijke werkruimten of machines en systeemcomponenten, van server- en netwerkruimten, spot cooling bij evenementen, voor laswerkzaamheden of in de horeca, en nog veel meer.

Met de Spotcooler PT 3500 SP van Trotec is koele, droge lucht snel en onmiddellijk beschikbaar op elke locatie – het enige wat u nodig heeft is een stopcontact!

Eén apparaat, vier bedrijfsmodi, gewoon een coole oplossing.

De Spotcooler PT 3500 SP biedt u vier verschillende werkingsmodi, die via het grote bedieningspaneel eenvoudig en intuïtief kunnen worden geconfigureerd:

Koeling van de kamerlucht

In deze bedrijfsmodus werkt de PT 3500 SP volgens het principe van een klassieke monoblock airconditioner voor het koelen van de ruimtelucht. De geïntegreerde thermostaat regelt automatisch de toevoer van koele lucht op basis van de gedetecteerde kamertemperatuur en koelt de ruimte af tot de vooraf ingestelde gewenste temperatuur is bereikt.

Spotcooling modus

Met de spotcooling modus kan koellucht op specifieke punten worden toegevoerd via de drie instelbare koude-luchtkanalen. In deze modus is de omgevingstemperatuur niet relevant als regelvariabele; in plaats daarvan wordt de gewenste uitblaastemperatuur ingevoerd via de thermostaat. Door deze werkwijze is het ook mogelijk de unit in een aangrenzende ruimte te plaatsen en de koude lucht via aangesloten luchttransportslangen op de gewenste locatie af te voeren.

Ventilator functie

Als er geen behoefte is aan luchtkoeling, maar wel aan luchtverversing door middel van een ventilator, dan kan de PT 3500 SP ook met de ventilatorfunctie worden bediend. In deze energiebesparende modus is de compressor uitgeschakeld terwijl alle ventilatorfuncties beschikbaar blijven.

Ontvochtigingsfunctie

Voor gerichte ontvochtiging van de kamerlucht kan de PT 3500 SP worden ingesteld op ontvochtigingsmodus. In deze modus produceert de spotkoeler ook een koelingseffect, maar wordt het ventilatorvermogen tot een minimum beperkt.

Naast de verschillende bedrijfsmodi kunnen ook automatische in- of uitschakeltijden van de spotcooler worden ingesteld op het bedieningspaneel van de PT 3500 SP. De timerfunctie kan worden gebruikt om een gewenste uitschakeltijd van het toestel vooraf in te stellen, alsmede een automatische inschakeling op het vooraf ingestelde tijdstip. Bovendien is het bedieningspaneel uitgerust met een waarschuwingslampje bij een vol condens-reservoir en een zelfdiagnosefunctie met storingsindicatie.

Voordelen voor de praktijk:

 • Multifunctionele airconditioner voor ruimteluchtkoeling, spotkoeling, ventilatie of ontvochtiging.
 • Tweekanaals spotkoeler met twee afzonderlijk instelbare koude-luchtleidingen voor verschillende doelgebieden
 • Geen installatiewerk vereist, onmiddellijk klaar voor gebruik
 • Timerfunctie voor het vooraf instellen van de in- of uitschakeltijd
 • Robuuste plaatstalen constructie, ook ideaal voor gebruik onder ruwe omstandigheden
 • Compact ontwerp en stevige zwenkwielen met roll-stop vergrendeling zorgen voor een grote wendbaarheid en mobiliteit
 • Elektronische thermostaat met weergave van zowel streefwaarde als werkelijke waarde
 • LED-display met membraantoetsen
 • Waarschuwingslampje bij volle watertank
 • Aansluiting voor externe condens-afvoer
 • Wasbaar luchtfilter om onderdelen binnenin het apparaat te beschermen tegen vervuiling
 • Slangaansluiting voor afvoer van warme lucht naar buiten
Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Spotcooler PT 3500 SP”

There are no reviews yet.