Waterschademarkt

Drogen en reinigen na waterschade

Ook na waterschade kan u een beroep doen op de expertise van Building Dryer.

Waterschade kan zich voordien op verschillende manieren: felle onweersbuien die uw kelder of gelijkvloers onder water zetten, een gesprongen leiding, een kapotte kraan, een bad dat overloopt, water na het blussen van branden,…  Bij Building Dryer helpen we u snel verder.

Wanneer u in uw woonhuis of appartement last heeft van waterschade is het zaak om snel te reageren. Wacht u te lang is dan is de kans op schimmelvorming zeer groot. Schimmels zijn erg schadelijk voor uw gezondheid. Speciaal voor bewoonde huizen en appartementen hebben we voor u de TTK-serie. Deze robuuste ontvochtigers hebben het voordeel dat ze compact en geluidsarm zijn zodat u zo min mogelijk last ondervindt tijdens het droogproces. Voor het zwaardere werk in bv magazijnen en grote garages bieden we u een greep uit de DF-serie aan.

Na een brand heeft u naast waterschade ook vaak af te rekenen met geurhinder door de roet. Deze kunnen we te lijf gaan met onze geurgenerator, de Airgo Pro.

Vaak dekt uw brandverzekering de huur van ontvochtigers na waterschade.

waterschade droging KBC

KBC Verzekeringen is een geïntegreerde bank-verzekeraar voor hoofdzakelijk retail-, kmo- en midcapcliënten.

bouwdroging school Antoniusschool

Wateroverlast door hevige regenval. Cruciaal voor de kinderen dat de klaslokalen zo snel mogelijk weer vrij van vocht waren.

Meer Info
Bouwdroger in klaslokaal Onze Lieve Vrouw College

Drogen van klaslokalen na overstroming

Meer Info
bouwdroging in werkplaats Ebema

Drogen na overstroming om oxidatie en roestvorming te vermijden

Meer Info

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons