Bouwdroger huren Brugge

U heeft voor een bouwproject in Brugge dringend een bouwdroger nodig? Geen probleem, een bouwdroger huren in Brugge was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Building Dryer staan onze adviseurs klaar om de gepaste tools in no-time op uw werf te bezorgen. Zorg ervoor dat alle ruimtes op tijd droog zijn dankzij een goed  gekozen en kwalitatieve  bouwdroger. Neem zeker een kijkje bij onze voordelige bouwdroogpakketten voor kleine en grote projecten.

Wat zijn de voordelen van een bouwdroger huren bij Building Dryer

Building Dryer heeft een jarenlange ervaring in de bouwsector en in klimaatbeheersing op bouwwerven. We weten dat de tijd dringt en dat ieder project anders is. We hebben dan ook de know how om je verder te helpen met de juiste tools die een korte droogtijd garanderen.

Building Dryer troeven

 • De krachtigste bouwdrogers op de markt
 • Snelle plaatsing van het materiaal op uw site door een expert
 • Maak gebruik van onze jarenlange expertise
 • Laat materialen leveren en ophalen wanneer het u past
 • Kies voor een combo-pakket voor de beste resultaten

Contacteer onze experts

Ondersteuning van uw droogproject van begin tot einde

Bij Building Dryer kan u terecht voor het totale pakket. Onze service beperkt zich niet tot het verhuren van een bouwdroger, we verzorgen het ganse droogproces van uw project. Om u zo efficiënt en snel mogelijk van dienst te zijn, kunt u rekenen op onze vakkundige manier van werken.

Building dryer werkwijze

 • Een expert berekent de nodige toestellen voor uw project.
 • Onze expert zorgt zelf voor de levering en implementatie van de toestellen op uw site. Tegelijk worden ook meteen al de bijbehorende materialen geplaatst zoals afvoerdarmen, afwateringskuipen en verlengsnoeren.
 • On-site voert de expert een professionele vochtmeting uit. Zo krijgt u meteen een idee over de duur van het droogproces.
 • U houdt de drogers op uw werf tot de ruimtes voldoende gedroogd zijn en u de toestellen afmeldt.
 • Onze expert haalt de toestellen terug op en voert een laatste vochtmeting als check-up.

Deze werkwijze ontneemt u alle stress. Alles wordt bepaald, geplaatst en terug opgehaald door één van onze adviseurs. Natuurlijk kunt u tijdens het droogproces met eventuele vragen steeds bij ons terecht. Wij houden van open communicatie om een vlotte samenwerking te garanderen.

Bouwdroogpakketten op maat van uw project

Een effectieve droging hangt af van verscheidene factoren. Zo zal een ruimte bijvoorbeeld sneller drogen bij hogere buitentemperaturen dan wanneer het vriest.

Een goede ventilatie en verwarming zijn ook van belang.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen stelden we enkele bouwdroogpakketten samen die snel kunnen ingezet worden op de werf.

de voordelen van een bouwdroogpakket

 • Het zijn kant-en-klare combinaties  van toestellen, speciaal samengesteld voor het adequaat drogen van kleine, middelgrote tot grote ruimtes.
 • Ze zijn supersnel implementeerbaar op uw site of in de te drogen ruimte. Het droogproces kan dus snel van start gaan.
 • De pakketten zijn samengesteld aan  de scherpste prijzen

Wil u graag meer wil weten over onze pakketten of services? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw persoonlijk project met u te bespreken.

Bekijk onze bouwdroogpakketten

Bouwdroger huren Brugge

Bij Building Dryer kan u terecht voor elk type project, van grote bedrijfshal tot kleine badkamer. Wij zorgen voor professioneel advies op maat. Building Dryer is de partner die u zoekt voor het snel en grondig drogen van elke ruimte. Bij Building Dryer kunt u terecht voor een ruim assortiment aan bouwdrogers, ventilatoren, mobiele verwarming en airco systemen. Start snel met drogen!

Contacteer onze experts

Onze actieve regio’s

Oost-Vlaanderen

Bouwdroger huren Gent

West-Vlaanderen

Bouwdroger huren Kortrijk

Bouwdroger huren Roeselare

Bouwdroger huren Brugge

Antwerpen

Limburg

Vlaams-Brabant

Bouwdroger huren Leuven

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons