Bouwdroger huren Gent

U heeft voor een bouwproject in Gent dringend een bouwdroger nodig? Geen probleem, een bouwdroger huren in Gent was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Building Dryer staan onze adviseurs klaar om de gepaste tools in no-time op uw werf te bezorgen. Zorg ervoor dat alle ruimtes op tijd droog zijn dankzij een goed  gekozen en kwalitatieve  bouwdroger. Neem zeker een kijkje bij onze voordelige bouwdroogpakketten voor kleine en grote projecten.

Wat zijn de voordelen van een bouwdroger huren bij Building Dryer

bouwdroger huren Gent

Building Dryer is al meer dan 15 jaar een toonaangevend bedrijf in klimaatverhuur. Het Building Dryer team bestaat uit experts die klaar staan om ieder gebouw grondig en snel droog te maken zodat uw project op tijd opgeleverd kan worden. Ontdek wat Building Dryer voor u kan betekenen:

Building Dryer troeven

 • De krachtigste bouwdrogers op de markt
 • Snelle plaatsing van het materiaal op uw site door een expert
 • Op maat gemaakte bouwdroogpakketten aan scherpe prijzen
 • Volledige ondersteuning en open communicatie

Contacteer onze experts

Bouwdroger huren Gent: Totale ondersteuning van uw bouwdroogproject

Bij Building Dryer kan u terecht voor het totale pakket. Onze service beperkt zich niet tot het verhuren van een bouwdroger, we verzorgen het ganse droogproces van uw project. Om u zo efficiënt en snel mogelijk van dienst te zijn, kunt u rekenen op onze vakkundige manier van werken.

Building dryer werkwijze

 • Een expert berekent de nodige toestellen voor uw project.
 • Onze expert zorgt zelf voor de levering en implementatie van de toestellen op uw site. Tegelijk worden ook meteen al de bijbehorende materialen geplaatst zoals afvoerdarmen, afwateringskuipen en verlengsnoeren.
 • On-site voert de expert een professionele vochtmeting uit. Zo krijgt u meteen een idee over de duur van het droogproces.
 • U houdt de drogers op uw werf tot de ruimtes voldoende gedroogd zijn en u de toestellen afmeldt.
 • Onze expert haalt de toestellen terug op en voert een laatste vochtmeting als check-up.

Deze werkwijze ontneemt u alle stress. Alles wordt bepaald, geplaatst en terug opgehaald door één van onze adviseurs. Natuurlijk kunt u tijdens het droogproces met eventuele vragen steeds bij ons terecht. Wij houden van open communicatie om een vlotte samenwerking te garanderen.

Bouwdroogpakketten voor bouwdroger huren Gent

Een effectieve droging hangt af van verscheidene factoren. Zo zal een ruimte bijvoorbeeld sneller drogen bij hogere buitentemperaturen dan wanneer het vriest.

Een goede ventilatie en verwarming zijn ook van belang.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen stelden we enkele bouwdroogpakketten samen die snel kunnen ingezet worden op de werf.

de voordelen van een bouwdroogpakket

 • Selectie van toestellen samengesteld voor het efficiënt drogen van kleine, middelgrote tot grote ruimtes
 • Snelle implementatie mogelijk on-site
 • Scherpe prijzen voor elk bouwdroogpakket

Wil u graag meer wil weten over onze pakketten of services? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw persoonlijk project met u te bespreken.

Bekijk onze bouwdroogpakketten

Bouwdroger huren Gent

Bij Building Dryer kan u terecht voor elk type project, van grote bedrijfshal tot kleine badkamer. Wij zorgen voor professioneel advies op maat. Building Dryer is de partner die u zoekt voor het snel en grondig drogen van elke ruimte. Bij Building Dryer kunt u terecht voor een ruim assortiment aan bouwdrogers, ventilatoren, mobiele verwarming en airco systemen. Start snel met drogen!

Contacteer onze experts

Onze actieve regio’s

Oost-Vlaanderen

Bouwdroger huren Gent

West-Vlaanderen

Bouwdroger huren Kortrijk

Bouwdroger huren Roeselare

Bouwdroger huren Brugge

Antwerpen

Limburg

Vlaams-Brabant

Bouwdroger huren Leuven

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons