Bouwdroger huren Limburg

Plant u een bouwproject in de provincie Limburg? Veel bouwheren en aannemers stuiten op een lange droogperiode waardoor de oplevering van het project vaak vertraging oplevert. Door gebruik te maken van de juiste tools en droogoplossingen, zorgt u voor een snelle service en tijdige oplevering van het project. Bekijk onze oplossingen voor het drogen van bouwwerven.

Waarom kiezen voor Building Dryer?

Building Dryer heeft een jarenlange ervaring in de bouwsector en in klimaatbeheersing op bouwwerven. We weten dat de tijd dringt en dat ieder project anders is. We hebben dan ook de know how om je verder te helpen met de juiste tools die een korte droogtijd garanderen.

Doorheen de jaren kregen we de mogelijkheid om verschillende combinaties van ventilatie en verwarming met elkaar te vergelijken in diverse situaties. We zijn dan ook de perfecte expert om je te adviseren over het efficiënt en snel drogen van uw werf.

  • Huur de krachtigste bouwdrogers op de markt
  • Maak gebruik van onze jarenlange expertise
  • Laat materialen leveren en ophalen wanneer het u past
  • Kies voor een combo-pakket voor de beste resultaten
  • Duidelijke communicatie en vakkundige bijstand

Contacteer onze experts

Een bouwdroogpakket op maat van uw project

De droogtijd van een bouwwerf is afhankelijk van tientallen factoren: de oppervlakte van de ruimtes, de externe weersomstandigheden, gebruikte materialen en oplossingen, mogelijkheden tot ventilatie, …

Ieder bouwproject is anders en is afhankelijk van heel wat externe factoren. Daarom is het onmogelijk om een kant-en-klaar pakket samen te stellen dat voor ieder bouwproject van toepassing is.

Building Dryer maakt daarom gebruik van verschillende pakketten, maar ook van oplossingen op maat van uw project.

Kies voor één van onze samengestelde pakketten of neem contact op voor uw oplossing op maat.

Klantgerichte service tijdens het complete project

Bij Building Dryer huurt u niet simpelweg een bouwdroger. U geniet van bij de aanvang van uw project van een persoonlijke service en begeleiding.

We bekijken bij de aanvang van uw project samen even de mogelijkheden en noden. Onze adviseur geeft u meer informatie over de mogelijkheden en doet een voorstel op maat van uw project.

Op de door u gevraagde datum leveren we de bouwdroger op locatie en zorgen voor een correcte installatie en aansluiting. De installateur voorziet meteen alle kabels en andere benodigdheden om de werf te drogen.

Bij de installatie wordt er een vochtmeting uitgevoerd om een goede schatting van de droogtijd te kunnen maken.

U kunt gebruik maken van de bouwdrogers tot de werf compleet droog is. Dat wordt bevestigd door onze  medewerkers, die nog een controle uitvoeren voordat het droogpakket weer opgepikt wordt.

Bouwdroger huren in Limburg

Ongeacht de afmetingen van uw bouwwerf of de complicaties op us bouwwerf, bij Building Dryer vindt u altijd een pakket op maat voor een snelle en efficiënte droging van uw bouwwerf. Wil u graag een bouwdroger huren in Limburg en meteen genieten van een complete service en advies?

Neem contact op met onze adviseurs

Contacteer onze experts

 

Onze actieve regio’s

Oost-Vlaanderen

Bouwdroger huren Gent

West-Vlaanderen

Bouwdroger huren Kortrijk

Bouwdroger huren Roeselare

Bouwdroger huren Brugge

Antwerpen

Limburg

Vlaams-Brabant

Bouwdroger huren Leuven

Goede raad is goud waard! Wij helpen u graag vooruit!

Contacteer ons vrijblijvend voor gratis advies op maat.

Contacteer ons